Press "Enter" to skip to content

Edullista lainaa väliaikaisten asumiskulujen kattamiseen

Asumiseen liittyy vuokran lisäksi monia muita kuluja, kuten sähkö, vesi, lämmitys, netti, kotivakuutus ja autopaikan vuokra. Vaikka vuokra vie luonnollisesti suurimman osan asumiseen liittyvistä juoksevista kuluista, muut pienemmät kulut saattavat muodostaa merkittäviä lisäkuluja kuukausittaisen budjettiin.

Vaikka asunnon vuokra olisi edullinen, muut kulut eivät yleensä muutu. Esimerkiksi sähkö veloitetaan aina sähkösopimuksessa solmitun hinnoittelutyypin mukaan, eli sillä ei ole vaikutusta siihen, miten edullinen vuokra asunnossa on. Joihinkin vuokriin voi esimerkiksi kuulua netti tai vesi, mutta silti kuukauden aikana monia kuluja pääsee edelleen syntymään.

Mistä edullista lainaa väliaikaisten asumiskulujen kattamiseen?

Jos rahat eivät yllättäen riitä pakollisten asumiskulujen kattamiseen, tilanne voi säikäyttää. Aina akuuttia rahatilannetta on vaikeaa ennustaa etukäteen ja säännölliset palkkatulotkaan eivät välttämättä riitä pakollisten asumiskulujen kattamiseen esimerkiksi silloin, jos kuukauden aikana on tullut ilmi muita rahareikiä, joihin palkka on uponnut.

Lainarahalla on mahdollista kattaa väliaikaisia ja yllättäviä kuluja, kuten esimerkiksi pakollisia asumiskuluja. Lainaa ei toki ole tarkoitettu esimerkiksi vuokran maksuun joka kuukausi, mutta sillä voidaan kattaa esimerkiksi vuokran maksu silloin, kun vuokran maksuun tarkoitetut rahat ovat yllättäen uponneet johonkin muuhun tärkeään, kuten auton korjaamiseen tai uuden kodinkoneen ostoon.

Kalliin lainan ansaan on kuitenkin helppo pudota varsinkin, jos rahantarve on akuutti. Ennen lainasopimuksen solmimista lainat kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti, sillä tällä tapaa selvität todenmukaisesti kaikki lainaan liittyvät kulut. Edullisimman lainan löytämiseksi kilpailuta laina ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia netissä Lainoittajan kilpailutuspalvelussa.

Lainojen kilpailutus vertaa parhaat lainatarjoukset lainan todellisen vuosikoron perusteella, joten et tule ottaneeksi liian kallista lainaa, johon sisältyy yllättäen monia ikäviä piilokuluja. Koska lainojen kilpailutus ei maksa mitään, kyseessä on kaikin puolin turvallinen ja puolueeton tapa löytää edullisin laina pakollisten asumiskulujen kattamiseen helposti ja nopeasti.