Press "Enter" to skip to content

Mistä löytää vinkkejä asumiskuluissa säästämiseen?

Asumiskuluissa säästämisellä viitataan kaikkeen asumiseen liittyvissä kuluissa säästämiseen, joita voivat olla vuokran lisäksi vesi, sähkö, netti, ruoka, huonekalut ja kotivakuutukset. Asumiskuluissa on mahdollista säästää monella eri tapaa, joista yksinkertaisin on tietysti omissa kuluissa nipistäminen – eli kuluttamalla vähemmän.

Aina omissa kuluissa nipistäminen ei kuitenkaan ole mahdollista, joten tässä artikkelissa haluamme jakaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä eri sivustoista, joilta voit löytää apua omissa asumiskuluissa säästämiseen.

Vinkkejä asumiskuluissa säästämiseen

Internet on pullollaan toinen toistaan parempia vinkkejä asumiskuluissa säästämiseen. Voit löytää verkkosivujemme ohella mielenkiintoisia ja ennen kaikkea hyödyllisiä vinkkejä asumiskuluissa säästämiseen esimerkiksi sanoma- ja iltapäivälehtien verkkopalveluista.

Myös YouTubessa on paljon videoita, joissa jaetaan toimivia vinkkejä asumiskustannuksissa säästämiseen. Löydät yleisiä säästövinkkejä ja apua raha-asioiden hoitamiseen myös monien pankkien kotisivuilta.

Se, kuinka paljon asumiskuluissa pystyy säästämään, riippuu tietysti omista lähtökohdista. Emme siis suoralta istumalta suosittele uskomaan heti, kun artikkeli lupaa, että noudattamalla heidän vinkkejä, voit säästää kymppitonnin vuodessa – kaikkihan me tiedämme, että tällaiset summat eivät aina ole mahdollisia, joten tärkeintä onkin löytää sellaisia toimivia tapoja, jotka on suhteellisen helppo sisällyttää omaan arkeen ja asumiseen.

Toinen tapa löytää vinkkejä asumiskuluissa säästämiseen on esimerkiksi sähkön, netin ja kotivakuutusten kilpailuttaminen. Kilpailuttaminen voi kuulostaa työläältä tehtävältä, mutta tänä päivänä netistä löytyy valtava määrä erilaisia kilpailutus- ja vertailupalveluita, joiden kautta voit kilpailuttaa niin sähkösopimuksen, nettiyhteyden kuin puhelinliittymän.

Kilpailutus kannattaa tehdä vähintään kerran vuodessa, mutta mielellään useammin, jolloin olet aina perillä siitä, mistä saat kaikkein edullisimmat kotivakuutukset tai sähkösopimukset.

Kilpailutus on lisäksi täysin ilmaista, joten vaikka et löytäisi nykyistä edullisempaa sopimusta, et menetä kilpailutuksessa mitään. Vertailupalvelun kautta kilpailutus todella helppoa, joten sillä ei ole väliä, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin kilpailuttanut yhtään mitään!