Press "Enter" to skip to content

Uutiskirjeen tilaaminen

Etsitkö mielenkiintoisia vinkkejä edullisen asunnon löytämiseksi? Vai oletko kenties kiinnostunut tasapuolista asumista ajavien järjestöjen toiminnasta ja haluaisit itsekin osallistua heidän järjestämien tapahtumiin ja aktiviteetteihin?

Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä täältä voit tilata kätevästä uusimmat päivitykset ja julkaisut omaan sähköpostiisi, jolloin pysyt aina ajan tasalla mielenkiintoisista tapahtumista ja uutisista edullista asumista ja asuntomarkkinoita koskien.

Uutiskirjeen tilaaminen on helppoa

Uutiskirjeemme tilaaminen on todella helppoa – ilmoittaudu vain postituslistallemme ja lupaamme pitää sinut ajan tasalla mielenkiintoisista päivityksistä ja uusimmista uutisista edullista asumista koskien.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tai saamaan lisätietoa eri järjestöjen toiminnasta, voit laittaa meille myös erikseen viestiä, jolloin voimme tarjota sinulle järjestöjen yhteystiedot.

Tilaamalla uutiskirjeemme lähetämme sinulle tasaisin väliajoin sähköpostia uusimmista julkaisuista verkkosivuillamme. Et siis saa missään nimessä turhaa roskapostia tai ikäviä mainoksia!

Jos olet vasta ilmoittautunut postituslistallemme, suosittelemme kuitenkin vilkaisemaan roskapostia, jos et ole saanut meiltä yhtään viestiä, sillä ensimmäisellä kerralla viestimme saattavat päätyä ikävästi roskapostin puolelle, jos sähköpostisi asetukset ovat sen sinne vahingossa luokitelleet. Itse asiassa roskapostin puolelle kannattaa kurkistaa aina silloin tällöin, sillä monet tärkeät viestit saattavat yllättäen päätyä sinne!

Jos et halua syystä tai toisesta enää vastaanottaa viestejä uusimmista julkaisuista ja päivityksistä sivuillamme, voit poistua postituslistaltamme juuri silloin kuin itse haluat. Totta kai olemme pahoillamme, jos näin käy, mutta ymmärrämme täysin, jos et enää halua vastaanottaa uusia viestejä!

Postituslistalta poistuminen onnistuu yhtä helposti kuin sinne liittyminen – lisäksi voit liittyä uudelleen uutiskirjeemme tilaajaksi juuri silloin kuin itse haluat! Näin pystymme kehittämään myös uutiskirjeemme sisältöä lukijoillemme huomattavasti osuvammaksi, eli saat joka kerta enemmän omia mielenkiinnon kohteitasi koskevia päivityksiä juuri sellaisista uutisista, tapahtumista ja artikkeleista, joiden uskomme kiinnostavan nimenomaan sinua!