Press "Enter" to skip to content

Yrityslainaa tasapuolisia asumismahdollisuuksia ajaville yhdistyksille

Suomessa toimii tällä hetkellä lukuisia eri yhdistyksiä, joilla on kaikilla omat tavoitteensa, mutta jotka samalla ajavat yhteistä asiaa; näiden järjestöjen pääasiallisena tehtävänä on tukea, kehittää ja parantaa kaikkien Suomessa asuvien henkilöiden mahdollisuuksia hyvään, turvalliseen, tasapuoliseen ja edulliseen asumiseen omasta taustasta, tulotasosta, henkisestä tai fyysisestä kunnosta, uskonnosta, sukupuolesta tai asuinpaikasta riippumatta.

Mistä edullista rahoitusta yhdistyksille?

Vuosien saatossa monet tasapuolisia asumismahdollisuuksia ajavat yhdistykset ovat joutuneet hallituksen asuntopolitiikan varjoon. Hallituksen asuntopoliittisia päätöksiä on esimerkiksi kritisoitu siinä, että ne edistävät erityisesti rikkaiden sijoittajien tavoitteita, jolloin monet vähäosaiset, jotka eniten edullista asumismuotoa tarvitsevat – kuten vammaiset, yksinhuoltajat ja opiskelijat – jäävät kalliin vuokran loukkuun.

Yksi tapa parantaa näiden tasapuolisia asumismahdollisuuksia ajavien yhdistysten valtaa hallituksen asuntopolitiikassa, on parantaa yhdistysten näkyvyyttä. Näkyvyyden parantamisen taas tarvitaan usein rahoitusta, jota voidaan saada esimerkiksi jäsenmaksujen kautta. Jos järjestön toimintaan halutaan kuitenkin löytää lisäpuhtia, tällöin yritysrahoituksen mahdollisuutta kannattaa harkita.

Myös monet yhdistykset voivat saada yrityslainaa esimerkiksi silloin, jos yhdistyksellä on liiketoimintaa, jonka vuoksi sille on rekisteröity y-tunnus. Vakuudettomat yrityslainat ovat yksi toimiva tapa saada tehokkaasti rahaa yhdistyksen toimintaan, sillä lainan saamiseksi yhdistyksen ei tarvitse esittää erillisiä vakuuksia tai lainan takaajaa.

Yrityslainojen korkokuluissa voi kuitenkin esiintyä eri luotonmyöntäjien välillä suuria eroja, joten yrityslainat kannattaa poikkeuksetta kilpailuttaa. Yrityslainojen kilpailutus on Yrityslainat.comin kilpailutuspalvelun kautta täysin ilmaista ja lainahakemuksen täyttämällä yhdistys voi saada lukuisia lainatarjouksia eri pankeilta.

Yrityslainojen kilpailutus on turvallinen ja luottamuksellinen palvelu, eikä lainahakemuksen lähettäminen sido ottamaan yrityslainaa vastaan. Lainatarjouksia on mahdollista vertailla kaikessa rauhassa ja sopivan lainatarjouksen löytyessä lainasopimus on helppo kirjoittaa verkossa ilman erillisiä neuvotteluita tai paperisotaa.

Vakuudettomat yrityslainahakemuksen käsitellään huomattavasti nopeammin kuin vakuudelliset lainahakemukset, joten laina voidaan maksaa yhdistyksen tilille jopa saman päivän aikana.